Audiovisualman 2015

Contact

Info

Portfolio

Audiovisualman

Audiovisualman is de onderneming van allround filmmaker Arjan Brentjes. Audiovisualman wordt ingeschakeld voor uiteenlopende videoproducties. Door klanten die weten wat ze willen, maar ook door klanten die nog aan het begin staan van de ontwikkeling van hun project.

 

Naast complete videoprojecten realiseert Audiovisualman vaak onderdelen van producties, zoals regie, animatie of montage. Een specialiteit is het combineren van animatie met gefilmde beelden, van concept tot uitvoering.

 

Waar u Audiovisualman ook voor nodig heeft, het is aan te raden om al bij het begin van het project samen te werken.

 

Value for money

 

Ieder project vraagt om zijn eigen aanpak en daarom geeft Audiovisualman geen algemene prijsindicatie. In de portfolio's ziet u de brede ervaring met zeer diverse producties. Op basis van die ervaring zoeken we samen met de klant naar de maximale kwaliteit bij het beschikbare budget.

Partners

De grotere projecten doet Audiovisualman vaak niet alleen. Veel films zijn gerealiseerd in samenwerking met, of in opdracht van andere videoprofessionals en communicatiebureaus. Zo werkt Audiovisualman samen met HD-Videoproductions, L’Amp en Story fountain.

Klanten

Een greep uit de klanten waarvoor Audiovisualman films heeft gemaakt.

Software

Een overzicht van de gelicenseerde software waar Audiovisualman mee werkt.

Autodesk 3D Studio MAX 2016

E-on VUE xStream 2015

Adobe After Effects CC 2019

Adobe Premiere Pro CC 2019

AVID Pro Tools 2018

Overige Adobe CC programma's